Τα Diamonds of the Greek Economy του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Επτά επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διακρίθηκαν στο ετήσιο φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας, Diamonds of the Greek Economy 2017. Mεταξύ των εταιριών που βραβεύτηκαν από τον κλάδο του FnB,  είναι οι ΕΖΑ και ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ, εταρίες που έχουν την παραγωγική τους δραστηριότητα στην Στερεά, καθώς και οι ΖΑΓΟΡΙ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ και η εταιρεία ΜΕΓΑ. “Η διάκριση σημαντικού αριθμού […]

12 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Επτά επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διακρίθηκαν στο ετήσιο φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας, Diamonds of the Greek Economy 2017.

Mεταξύ των εταιριών που βραβεύτηκαν από τον κλάδο του FnB,  είναι οι ΕΖΑ και ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ, εταρίες που έχουν την παραγωγική τους δραστηριότητα στην Στερεά, καθώς και οι ΖΑΓΟΡΙ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ και η εταιρεία ΜΕΓΑ. “Η διάκριση σημαντικού αριθμού με πιστοποίηση ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα βραβεία Diamonds επιβεβαιώνει και πάλι το σημαντικό ρόλο, αλλά και την υψηλή δυναμική των ελληνικής ιδιοκτησίας επιχειρήσεων, που επιλέγουν να διατηρούν τόσο την εγχώρια, όσο και τη διεθνή δραστηριότητά τους στην Ελλάδα, να επενδύουν και να δημιουργούν πολύτιμες θέσεις εργασίας στην ελληνική οικονομία”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της πρωτοβουλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024