Φάρμα Μπράλου: Από το “9” στο… “9”

Mπορεί οι επιχειρηματικοί τους δρόμοι να χώρισαν πρόσφατα, με τη Φάρμπα Μπράλου του Δάμη Πειθή να εγκαταλείπει τον πρώτο όροφο του χώρου εστίασης στον πολυχώρο Yoleni’s, ωστόσο η χιλιομετρική απόσταση δεν είναι μεγάλη μεταξύ τους. Για την ακρίβεια είναι απόσταση μόλις λίγων μέτρων. Η Φάρμα Μπράλου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται στον αμέσως προηγούμενο παράλληλο […]

31 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Mπορεί οι επιχειρηματικοί τους δρόμοι να χώρισαν πρόσφατα, με τη Φάρμπα Μπράλου του Δάμη Πειθή να εγκαταλείπει τον πρώτο όροφο του χώρου εστίασης στον πολυχώρο Yoleni’s, ωστόσο η χιλιομετρική απόσταση δεν είναι μεγάλη μεταξύ τους. Για την ακρίβεια είναι απόσταση μόλις λίγων μέτρων.

Η Φάρμα Μπράλου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται στον αμέσως προηγούμενο παράλληλο δρόμο από αυτόν του Yoleni’s. Συγκεκριμένα, ήδη ο Δάμης Πειθής έχει συμφωνήσει και έχει προχωρήσει στη μίσθωση ακινήτου επί της οδού Μηλιώνη 9. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι ακόμα ο αριθμός της οδού είναι ο ίδιος με αυτόν, στον οποίο βρίσκεται το πολυόροφο κτίριο της Yoleni’s, καθότι στεγάζεται στην οδό Σόλωνος 9. Πρόκειται, ουσιαστικά, για το σημείο, που παλαιότερα βρισκόταν το Πρυτανείο κατά τη νεότερη μεταφορά του – καθότι το πρώτο κατάστημα βρισκόταν στο παράπλευρο κτίριο δίπλα στο κατάστημα Armani – ή – για όσους θυμούνται λίγο παλαιότερα την περιοχή – για αρκετά χρόνια βρισκόταν και το κατάστημα της εταιρείας παγωτών Δωδώνη.

Ήδη, η Φάρμα Μπράλου έχει μεταφέρει όλο τον εξοπλισμό, που βρισκόταν στον όροφο της Σόλωνος 9, στο νέο της κατάστημα, το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από το Σεπτέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024