,

Barilla Hellas: Με τζίρο πάνω από 70 εκατ. ευρώ για 9η χρονιά

Σταθερά πάνω από τα 70 εκατ. Ευρώ κινήθηκαν για 9η χρονιά οι πωλήσεις της Barilla Hellas, με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2016, ενώ η εταιρεία διατήρησε την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, “διαθέτοντας ισχυρή κεφαλαιακή διάρθρωση με μηδενικό δανεισμό και ίδια κεφάλαια, […]

4 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σταθερά πάνω από τα 70 εκατ. Ευρώ κινήθηκαν για 9η χρονιά οι πωλήσεις της Barilla Hellas, με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2016, ενώ η εταιρεία διατήρησε την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, “διαθέτοντας ισχυρή κεφαλαιακή διάρθρωση με μηδενικό δανεισμό και ίδια κεφάλαια, που ξεπερνούν τα 45 εκατ. ευρώ, η Barilla Hellas συνεχίζει με συνέπεια και συνέχεια τις επενδύσεις της στην Ελλάδα, υλοποιώντας το πρόγραμμά της με ίδια μέσα. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη ξεκινήσει η εκτέλεση νέου επενδυτικού προγράμματος τριετούς διάρκειας και ύψους 5 εκατ. ευρώ, το οποίο στοχεύει στην αύξηση της δυναμικότητας των εγκαταστάσεών της και στον εμπλουτισμό της παραγωγικής της δυνατότητας με νέες προϊοντικές σειρές”.

Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas, δήλωσε: “Έχουμε θέσει σταθερές και γερές βάσεις, οι οποίες έχουν οικοδομηθεί πάνω στην εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την αμοιβαία υποστήριξη, που διαχρονικά χαρακτηρίζουν τη σχέση μας με τους καλλιεργητές, τους καταναλωτές και τους εμπορικούς μας συνεργάτες. Έχουμε καταρτίσει και υλοποιούμε μακροπρόθεσμο στρατηγικό πλάνο, που δίνει στην Ελλάδα κεντρικό ρόλο σε ξένες αγορές, οι οποίες εντάσσονται και λειτουργούν κάτω από τη διοικητική μας εποπτεία. Είμαστε περήφανοι, που η Barilla Hellas παράγει υπεραξία, και που αυτή η ελληνική υπεραξία εξάγεται”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

15 Απριλίου 2024