Σε εγχείρηση ομφαλοκήλης υπεβλήθη ο Αλ. Τσίπρας

Το πρωί του Σαββάτου θα βγει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου και υπεβλήθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε προγραμματισμένη σε χειρουργική επέμβαση ομφαλοκήλης, σύμφωνα με ενημέρωση του αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη σε δημοσιογράφους. «Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης. Είναι πολύ καλά, έχει ξυπνήσει και θέλει να ευχαριστήσει […]

8 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το πρωί του Σαββάτου θα βγει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου και υπεβλήθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε προγραμματισμένη σε χειρουργική επέμβαση ομφαλοκήλης, σύμφωνα με ενημέρωση του αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη σε δημοσιογράφους.

«Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης. Είναι πολύ καλά, έχει ξυπνήσει και θέλει να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Ο πρωθυπουργός θα βγει από το νοσοκομείο αύριο το πρωί» δήλωσε ο κ. Πολάκης.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου σημείωνε: «ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο Πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου».

Στο μεταξύ, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε με συνεργάτες πρωθυπουργού για να ενημερωθεί για την υγεία του και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

Ο Κυριάκος ευχήθηκε περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα μέσω Twitte

Με ένα μήνυμα στο Twitter το πρωί του Σαββάτου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα που νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο έπειτα από επιτυχημένη επέμβαση κήλης. «Εύχομαι περαστικά στον @atsipras και γρήγορη ανάρρωση!» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024