Ναρκωτικά και αρχαία έφεραν 13 συλλήψεις σε Φθιώτιδα και Βοιωτία.

Αναμένονται κι άλλες συλλήψεις Σε 13 συλλήψεις προχώρησε για αρχή η Αστυνομία αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχε και τα ευρήματα στα σπίτια που έλεγξε παρουσία εισαγγελέα. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου σε Φθιώτιδα και Βοιωτία, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε 9 άτομα με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και σε […]

14 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αναμένονται κι άλλες συλλήψεις

Σε 13 συλλήψεις προχώρησε για αρχή η Αστυνομία αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχε και τα ευρήματα στα σπίτια που έλεγξε παρουσία εισαγγελέα.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου σε Φθιώτιδα και Βοιωτία, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε 9 άτομα με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και σε 4 ακόμη με δευτερεύοντα ρόλο στην υπόθεση, που αφορά διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και αρχαιοκαπηλία. Τα στοιχεία ακόμη συμπληρώνονται και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα εμπλεκόμενα άτομα θα φτάσουν σε τριψήφιο αριθμό.

Ήδη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς 5 χασισόδεντρα, 400 γραμμάρια χασίς, τρίφτες και ζυγαριές ακριβείας, ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου, 1 αγαλματίδιο και 2 ακόμη αντικείμενα που εμπίπτουν στον νόμο περί αρχαιοτήτων.

Αρκετοί πρέπει να έχασαν τον ύπνο τους με την πρώτη δημοσιοποίηση της επιχείρησης και η συνέχεια στις ανακοινώσεις αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024