Παντρεύτηκαν Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη

Στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα το απόγευμα ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, ανέβηκε τα σκαλιά της μικρής εκκλησίας σε κλίμα συγκίνησης, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Μπορεί ο γάμος τους να καθυστέρησε λόγω πένθους, […]

22 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα το απόγευμα ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, ανέβηκε τα σκαλιά της μικρής εκκλησίας σε κλίμα συγκίνησης, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Μπορεί ο γάμος τους να καθυστέρησε λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά οι νιόπαντροι το χάρηκαν, έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η νύφη, παρόλο που φαίνεται πια η φουσκωμένη κοιλίτσα της, έλαμπε από ευτυχία και δεν σταμάτησε να χαμογελά. Κουμπάροι του ζευγαριού είναι μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Ένα οικογενειακό κειμήλιο, όπως αποκαλύφθηκε, είναι το δώρο της Ντόρας Μπακογιάννη στη νύφη. Το δώρο της πεθεράς στη νύφη είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας, που θα είναι και μια από τις κουμπάρες σήμερα.

Επίσης, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε γλέντι στο χωριό Κλαυσί, παρουσία 65 καλεσμένων στο μαγαζί «Το καφέ της Χαράς». Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έκρυβαν τη χαρά τους και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024