Με αντικείμενο τις επικείμενες μεταθέσεις συναντήθηκαν Δ/ντής και στελέχη της ΕΛΑΣ στην Άμφισσα

Πραγματοποιήθηκε Τετάρτη συνάντηση του Δ.Σ. της ένωσής Αστυνομικών Φωκίδας, με τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Ρούμελη Παναγιώτη, με θέμα τις επικείμενες μεταθέσεις εντός Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας για το έτος 2017. Η ένωση για πολλοστή φορά, υπογράμμισε στον κ. Διευθυντή ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη αποκλειστικά και μόνο τα κοινωνικά κριτήρια (οικογενειακή κατάσταση, χρόνια υπηρεσίας κ.λ.π) και […]

23 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Πραγματοποιήθηκε Τετάρτη συνάντηση του Δ.Σ. της ένωσής Αστυνομικών Φωκίδας, με τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Ρούμελη Παναγιώτη, με θέμα τις επικείμενες μεταθέσεις εντός Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας για το έτος 2017. Η ένωση για πολλοστή φορά, υπογράμμισε στον κ. Διευθυντή ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη αποκλειστικά και μόνο τα κοινωνικά κριτήρια (οικογενειακή κατάσταση, χρόνια υπηρεσίας κ.λ.π) και τα υπηρεσιακά κριτήρια, ζητώντας να μην γίνουν δεκτές οι όποιες εξωτερικές παρεμβάσεις, υπηρεσιακών και μη παραγόντων που μπορεί να υπάρξουν.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση «αντιλαμβανόμαστε στο ακέραιο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας στη σημερινή εποχή. Είναι ξεκάθαρο ότι για την τύχη των αιτημάτων τους αποφαίνεται το συμβούλιο μεταθέσεων, το οποίο σαφώς και γνωρίζει και μπορεί να αποφασίσει αξιοκρατικά, μη αποδεχόμενο τυχόν παρεμβάσεις που θα αδικούν εμφανέστατα τους συναδέλφους μας, που πληρούν τα περισσότερα κριτήρια και εδώ και πολλά χρόνια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς να έχουν ζητήσει ποτέ το παραμικρό, παρά μόνο τη δίκαια και ισότιμη αντιμετώπισή τους».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Εξάλλου, η βιομηχανία των προσωρινών μετακινήσεων και αποσπάσεων εκτός Δ.Α. Φωκίδας που καλά κρατεί, οι οποίες έχουν πάρει τη μορφή μόνιμης μετάθεσης στις περιοχές αυτές, έχει αποδείξει περίτρανα ότι τα επί σειρά ετών προβλήματα που αντιμετωπίζουν υπηρεσίες και συνάδελφοί μας εντός της Φωκίδας, μπορούν να λυθούν, χωρίς να θιχθούν όσοι εργάζονται στη Φωκίδα επειδή τυγχάνει να μην έχουν τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, πολύ απλά κλείνοντας τις πόρτες αυτές των προσωρινών μετακινήσεων, των αποσπάσεων και κλείνοντας τις πόρτες σε όσους επιχειρούν να παρακάμψουν το ηθικό και το δίκαιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024