«Κοινωνική Συμμαχία»:  «Οι ενέργειες τους μας βρίσκουν αντίθετους..»

Στο θέμα της απευθείας ανάθεσης της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιωτική  εταιρεία   με την διαδικασία του  κατεπείγοντος  επανέρχονται  με ανακοίνωση τους τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της «Κοινωνικής Συμμαχίας» οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ  Δ. Συλεούνης , Σταυρογιάννης Κ. και Ραφτοπούλου Μαρία τονίζοντας ότι  οι ενέργειες αυτές της Δημοτικής Αρχής τους βρίσκουν αντίθετους και  ότι εξακολουθούν […]

31 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στο θέμα της απευθείας ανάθεσης της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιωτική  εταιρεία   με την διαδικασία του  κατεπείγοντος  επανέρχονται  με ανακοίνωση τους τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της «Κοινωνικής Συμμαχίας» οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ  Δ. Συλεούνης , Σταυρογιάννης Κ. και Ραφτοπούλου Μαρία τονίζοντας ότι  οι ενέργειες αυτές της Δημοτικής Αρχής τους βρίσκουν αντίθετους και  ότι εξακολουθούν να είναι με το μέρος των συμβασιούχων καθαριότητας του Δήμου πιστεύοντας ότι έπρεπε να παραταθούν οι συμβάσεις εργασίας τους .

«Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία ανάθεσης της αποκομιδής των σκουπιδιών σε γνωστή εταιρεία …….. αγνοώντας τον αγώνα των 47 απολυμένων εργατών της καθαριότητος αν και είχε το δικαίωμα ο Δήμαρχος να προβεί σε επαναπρόσληψη τους , ανανεώνοντας τις συμβάσεις για 8 μήνες και μέχρι ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού αορίστου χρόνου.

Και βέβαια με ποιον τρόπο αποφασίζεται και αυτή η ανάθεση ;;;;;;;;;

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ………………  (όπως συνήθως)

αν και 15 ημέρες από την απόλυση  των εργαζομένων δεν προέβει σε καμία ενέργεια.

Αρέσκεται φαίνεται να κάνει τα πάντα αιφνιδιαστικά νομίζοντας ότι θα αποφύγει την κριτική και τον έλεγχο της αντιπολίτευσης και των εργαζομένων του Δήμου μας.

Οι ενέργειες της μας βρίσκουν αντίθετους και θα συνεχίσουμε να είμαστε με το δίκιο των συμπολιτών μας προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα προασπίζουν τα συμφέροντα των δημοτών μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Ραφτοπούλου Μαρία, Σταυρογιάννης Κων/νος, Συλεούνης Δημήτριος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024