33χρονος «καλλιεργητής» για δική του χρήση;

Συνελήφθη στις 23 Ιουλίου το απόγευμα, σε δύσβατο ορεινό σημείο, στο Τρίκορφο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ευπαλίου, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Α.Τ. Δωρίδος, ένας 33χρονος Έλληνας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν στην περιοχή τον 33χρονο, τη στιγμή που περιποιούταν δύο […]

25 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη στις 23 Ιουλίου το απόγευμα, σε δύσβατο ορεινό σημείο, στο Τρίκορφο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ευπαλίου, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Α.Τ. Δωρίδος, ένας 33χρονος Έλληνας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν στην περιοχή τον 33χρονο, τη στιγμή που περιποιούταν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (1,15) & (1,60) μέτρα αντίστοιχα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ακολούθως από έρευνα στο σπίτι του, κατασχέθηκαν και πέντε νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 77 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Σεπτεμβρίου 2023