Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 5ο Τροφώνιο ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς

Ο ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς ,   θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη της Λιβαδειάς, με αφετηρία και τερματισμό στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (πάρκο). Περιλαμβάνει διαδρομές φυσικού κάλους, σε μια διοργάνωση στην οποία τηρούνται υψηλά στάνταρ, όπως άλλωστε αποδεικνύουν και οι πιστοποιήσεις των φορέων. Οι διοργανωτές δίνουν την ευκαιρία στους δρομείς να γευτούν τη χαρά […]

8 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς ,   θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη της Λιβαδειάς, με αφετηρία και τερματισμό στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (πάρκο).

Περιλαμβάνει διαδρομές φυσικού κάλους, σε μια διοργάνωση στην οποία τηρούνται υψηλά στάνταρ, όπως άλλωστε αποδεικνύουν και οι πιστοποιήσεις των φορέων. Οι διοργανωτές δίνουν την ευκαιρία στους δρομείς να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής και να τρέξουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με ασφάλεια.

Ο «Τροφώνιος» ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς είναι το μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της Στερεάς Ελλάδας και διεξάγεται σε μια εποχή ιδανικών συνθηκών για τρέξιμο και παράλληλα αποτελεί ιδανική προετοιμασία για το μεγάλο γεγονός της χώρας, τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος διεξάγεται  περίπου ένα μήνα μετά.

Η Λιβαδειά αποτελεί κίνητρο για τους δρομείς, όπως αποδείχθηκε στις τέσσερεις προηγούμενες διοργανώσεις, τόσο λόγω της γεωγραφικής της θέσης και της μικρής απόστασης από την Αθήνα (140χλμ. Περίπου), των άλλων αστικών κέντρων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, λόγω της ποιότητας του αγώνα, της ασφάλειας, των παροχών και των ιδανικών διαδρομών που έχουν επιλεγεί με προσοχή από τους διοργανωτές.

Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από IAAF & AIMS και οι χρόνοι υπολογίζονται για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου.

Εκτός από τον ΗΜΙμαραθώνιο θα διεξαχθούν επίσης:

Αγώνας 10.000μ Ανδρών Γυναικών

Αγώνας 5.000 Ανδρών Γυναικών

Αγώνας 2.000μ μαθητών/τριών Γυμνασίου

Αγώνας 1.000μ μαθητών/τριών Δημοτικού

Αγώνας 1.000μ Special Olympics

Όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες

Την προκήρυξη του αγώνα καθώς και όλες οι  λεπτομερείς  για την εγγραφή, τις παροχές, τις διαδρομές και άλλα χρήσιμα , μπορείτε να τα δείτε στο site http://trofonios.akol.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024