Ανέβηκαν τα σκαλιά της Αγίας Παρασκευής, Ζάχος Χαλβαντζής και Χρύσα Μπαρτσώκα

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή 29 Ιουλίου 2017 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και δικηγόρος, Ζάχος Χαλβαντζής με την αγαπημένη του Χρύσα Μπαρτσώκα, εκπαιδευτικό. Επισημοποίησαν την όμορφη σχέση τους, που μετρά έξι χρόνια. Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, Νέας Άμπλιανης Λαμίας, όπου έδωσε το παρόν σύσσωμο […]

2 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή 29 Ιουλίου 2017 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και δικηγόρος, Ζάχος Χαλβαντζής με την αγαπημένη του Χρύσα Μπαρτσώκα, εκπαιδευτικό. Επισημοποίησαν την όμορφη σχέση τους, που μετρά έξι χρόνια.

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, Νέας Άμπλιανης Λαμίας, όπου έδωσε το παρόν σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο, με πρώτο τον Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη , μαζί με τους βουλευτές του νομού.

Ο αγαπημένος και παιδικός φίλος του γαμπρού, Βαγγέλης Κραββαρίτης, συντονιστής προγραμμάτων και συνεργασιών στο Βρετανικό Συμβούλιο, ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Ακολούθησε τραπέζι στο γνωστό κέντρο «Τεμπέλης» στο Γοργοπόταμο, όπου το ζευγάρι φρόντισε να ξεκινήσει τη διασκέδαση με ένα εντυπωσιακό τάνγκο, με μια υπέροχη χορογραφία που προετοίμασαν ειδικά για τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Οκτωβρίου 2023