Ανιγκό: «Λεβαδειακός όπως… Οσέρ»

Για τη νέα του εμπειρία στην Ελλάδα, την… Οσέρ της Ελλάδας και τον Μπραντάο μίλησε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοσέ Ανιγκό.   «Αναζητούσα μια νέα περιπέτεια στην καριέρα μου. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, υπήρξε αμοιβαίος σεβασμός και διαπίστωσα πως είναι μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα, αλλά εξαιρετικά επαγγελματική. Στη Γαλλία είναι κάτι σαν την […]

17 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Για τη νέα του εμπειρία στην Ελλάδα, την… Οσέρ της Ελλάδας και τον Μπραντάο μίλησε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοσέ Ανιγκό.  

«Αναζητούσα μια νέα περιπέτεια στην καριέρα μου. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, υπήρξε αμοιβαίος σεβασμός και διαπίστωσα πως είναι μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα, αλλά εξαιρετικά επαγγελματική. Στη Γαλλία είναι κάτι σαν την Οσέρ. Εχω μεγάλη επιθυμία, δίψα να προπονήσω, υπάρχει πάθος, ζω για το ποδόσφαιρο, δουλεύω καθημερινά και θα δούμε τι θα συμβεί…» είπε ο Ζοσέ Ανιγκό στο RMC. Οσο για την έλευση του Μπραντάο στον Λεβαδειακό, ο νέος τεχνικός της ομάδας πρόσθεσε: «Ηρθε να μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Είναι εμπειρία γι αυτόν, από τη Σαχτάρ στη Μαρσέιγ, από εκεί στη Σεντ Ετιέν, από τη Σεντ Ετιέν στη Μπαστιά και τελικά στον Λεβαδειακό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουλίου 2024