ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ: «Δεν μας φοβίζουν τα δύσκολα ..»

«Δεν μας φοβίζουν τα δύσκολα. Εξάλλου και πέρυσι και κάθε χρόνο δοκιμαστήκαμε  σ’ αυτά. Είναι ένα νέο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό με σκληρή δουλειά και την βοήθεια του κόσμου μας..» Μ’ αυτά τα λόγια ο προπονητής του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ, Ηλίας Αγγέλης, έδωσε το στίγμα της νέας αγωνιστικής περιόδου,   που θα βρει […]

24 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

«Δεν μας φοβίζουν τα δύσκολα. Εξάλλου και πέρυσι και κάθε χρόνο δοκιμαστήκαμε  σ’ αυτά. Είναι ένα νέο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό με σκληρή δουλειά και την βοήθεια του κόσμου μας..»

Μ’ αυτά τα λόγια ο προπονητής του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ, Ηλίας Αγγέλης, έδωσε το στίγμα της νέας αγωνιστικής περιόδου,   που θα βρει την Φθιωτική ομάδα να αγωνίζεται στο νεοσύστατο και ομολογουμένως δύσκολο πρωτάθλημα της Pre –League .

H  πρώτη συγκέντρωση της ομάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Χαλκιοπούλειο με πολλά νέα πρόσωπα   στο δυναμικό του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ,  που σαφέστατα τον κάνουν πιο ανταγωνιστικό.

Οι Μαντώ Φαλέγκα (ακραία), Φερονίκη Ζιώγα (διαγώνια), Μαρίνα Αργυροπούλου (λίμπερο), Μαριαλένα Γιοκαρίνη (κεντρική) και η 22χρονη ακραία Τζώρτζια Τσατσούρη είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που μαζί με τις παλιές αθλήτριες θα «χτίσουν» τον ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ  Της φετινής περιόδου .

Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου και στην πρεμιέρα ο ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ  αντιμετωπίζει εντός έδρας ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος,  την Θέτιδα Βούλας.

Ο Ηλίας Αγγέλης θα έχει φέτος συνεργάτη του τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο και γυμναστή  τον Δημήτρη Ρίζο. Όλη η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει στο Χαλκιοπούλειο   με καθημερινές προπονήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Σεπτεμβρίου 2023