Απέκτησε κεντρικό αμυντικό ο Οπούντιος

Ο Οπούντιος Μαρτίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Διονύση Μπουρδούβαλη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων του Ατρόμητου, στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στην ιταλική Κροτόνε κι έχει συμμετοχές με την Εθνική παίδων. Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τη νέα […]

5 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Οπούντιος Μαρτίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Διονύση Μπουρδούβαλη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων του Ατρόμητου, στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στην ιταλική Κροτόνε κι έχει συμμετοχές με την Εθνική παίδων. Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018, με τον ποδοσφαιριστή ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ κεντρικό αμυντικό, 22 ετών. Προηγούμενες ομάδες ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΩΝ, U-20 ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΣ, ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. Ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο κ. Φλουδα Θανάση για την συμβολή του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Οκτωβρίου 2023