Αποκαθίσταται η σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Λειανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος

Η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί από χθες, μετά τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή Καλλιπεύκη Δομοκού. Περίπου στις 12:00 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων στη σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Λειανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος, όπως ανέφερε στο www.amna.gr/macedonia, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Πετράκης. Η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί από χθες, μετά τον […]

4 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί από χθες, μετά τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή Καλλιπεύκη Δομοκού.

Περίπου στις 12:00 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων στη σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Λειανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος, όπως ανέφερε στο www.amna.gr/macedonia, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Πετράκης.

Η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί από χθες, μετά τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή Καλλιπεύκη Δομοκού και οι μετακινήσεις των επιβατών γίνονται (από χθες τα ξημερώματα ) στο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό αμέσως μόλις ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Οκτωβρίου 2023