Με λοστούς εισέβαλαν κουκουλοφόροι στην πτηνοτροφική εταιρεία του Κελαϊδίτη

Πέντε άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους φύλακες της πτηνοτροφικής επιχείρησης με λοστούς, αλλά δεν βρήκαν το χρηματοκιβώτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Αυγούστου, όταν πέντε άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κρατώντας λοστούς, έφτασαν με αυτοκίνητο στην πτηνοτροφική εταιρεία του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Κελαϊδίτη στον Πισσώνα […]

21 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Πέντε άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους φύλακες της πτηνοτροφικής επιχείρησης με λοστούς, αλλά δεν βρήκαν το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Αυγούστου, όταν πέντε άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κρατώντας λοστούς, έφτασαν με αυτοκίνητο στην πτηνοτροφική εταιρεία του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Κελαϊδίτη στον Πισσώνα και αιφνιδίασαν τους δύο φύλακες. Αφού τους γρονθοκόπησαν, τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους και εισέβαλαν στο εσωτερικό της μονάδας.

Οι εισβολείς αναζητούσαν το χρηματοκιβώτιο και άρχισαν να ανοίγουν ντουλάπια και να σπάζουν τις πόρτες. Η έρευνα δεν κράτησε πάνω από δέκα λεπτά, αλλά τελικά έφυγαν άπρακτοι παίρνοντας μαζί τους τα τρία κινητά που είχαν μαζί τους οι φύλακες.

Όμως δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, γιατί το κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν βγήκε από τον δρόμο, ακινητοποιήθηκε σε ένα χωράφι λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν.

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το όχημα, αναζητώντας ίχνη των ληστών. Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουνίου 2024