Νέα μεταγραφή ο Φωκικός

Στην προσθήκη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Φωκικός. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Άμφισσας απέκτησε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, επένδυση για το μέλλον, μετά και τις ανάλογες κινήσεις που προηγήθηκαν με τους Κασάπα, Βύνια και Βήχο. Ο λόγος για τον 18χρονο στόπερ Δημήτρη Κολντρέου, που αποκτήθηκε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και που αρχικά προοριζόταν για […]

9 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην προσθήκη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Φωκικός. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Άμφισσας απέκτησε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, επένδυση για το μέλλον, μετά και τις ανάλογες κινήσεις που προηγήθηκαν με τους Κασάπα, Βύνια και Βήχο. Ο λόγος για τον 18χρονο στόπερ Δημήτρη Κολντρέου, που αποκτήθηκε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και που αρχικά προοριζόταν για την ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Λαμία. Ο Κολντρέου είχε ξεχωρίσει τη χρονιά που πέρασε με τη φανέλα του Ηρακλή Ροδίτσας/Ακαδημία στο πρωτάθλημα της Α1 Φθιώτιδας και ήταν στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων Γ΄Εθνικής.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Φωκικού τονίζει μεταξύ άλλων: «Η οικογένεια του Φωκικού καλωσορίζει το Δημήτρη στις τάξεις της και του εύχεται υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επίτευξη των προσωπικών και συλλογικών στόχων μέσα από την ομάδα μας.

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ευχαριστεί εκ νέου την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας για την υλοποίηση και αυτής της μεταγραφής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Μαΐου 2024