Νηρέας: Παραγωγή εκτός Αττικής και έτοιμα γεύματα

Nέα είδη ψαριών φέρνει στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει μέρος της μεταποιητικής της δραστηριότητας εκτός Αττικής η Νηρέας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να τοποθετήσει στην ευρωπαϊκή αγορά φαγκρί, είδος, που ήδη διαθέτει στην ελληνική αγορά. Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Χαχλάκης, η εταιρεία σχεδιάζει τα επόμενα χρόνια να διπλασιάσει την παραγωγή προϊόντων […]

28 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Nέα είδη ψαριών φέρνει στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει μέρος της μεταποιητικής της δραστηριότητας εκτός Αττικής η Νηρέας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να τοποθετήσει στην ευρωπαϊκή αγορά φαγκρί, είδος, που ήδη διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Χαχλάκης, η εταιρεία σχεδιάζει τα επόμενα χρόνια να διπλασιάσει την παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας. Το 2017, αναμένεται να αυξήσει την παραγωγή προϊόντων αυτής της κατηγορίας κατά 30%, με σκοπό να αποτελέσουν το 8% της παραγωγικής της δυναμικής.

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στα νέα προϊόντα συγκαταλέγονται φρέσκα και κατεψυγμένα φιλέτα, απολεπισμένα και απεντερωμένα ψάρια, ενώ η εταιρεία θα τοποθετήσει στην αγορά και έτοιμα προς μαγείρεμα γεύματα. Όπως σημείωσε ο κύριος Χαχλάκης, η Νηρέας προχωράει στην απόφαση να φέρει τα έτοιμα γεύματα στην αγορά, με δεδομένη τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση από το καταναλωτικό κοινό.

Αυτή τη στιγμή, το 90% των πωλήσεων αφορά σε ψάρια, το 3,6% σε τροφές και το 6,2% σε υπηρεσίες ή άλλα προϊόντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Δεκεμβρίου 2023