Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ανακοίνωσε τη συνεργασία με την ακαδημία Α.Ο. Κύζικος – Νέας Αρτάκης

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) ανακοινώνει την συνεργασία με την ποδοσφαιρική ακαδημία Α.Ο. Κυζίκος – Νέας Αρτάκης για την από κοινού δημιουργία και συμμετοχή στο πρωτάθλημα Νέων της Ε.Π.Σ. Ευβοίας . Προπονητής της ομάδας Νέων θα είναι ο Μιχάλης Μαύρος με την υποστήριξη και άμεση συνεργασία του προπονητή του ( Α.Ο.Ν.Α. ) […]

5 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) ανακοινώνει την συνεργασία με την ποδοσφαιρική ακαδημία Α.Ο. Κυζίκος – Νέας Αρτάκης για την από κοινού δημιουργία και συμμετοχή στο πρωτάθλημα Νέων της Ε.Π.Σ. Ευβοίας .

Προπονητής της ομάδας Νέων θα είναι ο Μιχάλης Μαύρος με την υποστήριξη και άμεση συνεργασία του προπονητή του ( Α.Ο.Ν.Α. ) Παναγιώτη Τοκπασίδη και του επιτελείου του , οι στόχοι της ομάδας Νέων είναι πρωταγωνιστικοί συνεχίζοντας τις πρωτιές και επιτυχίες των μικρότερων ομάδων της ακαδημίας Α.Ο. Κυζίκος τα προηγούμενα έτη .

Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε έναν από τους μεγαλύτερους πυλώνες βιωσιμότητας και στρατηγικής ανάπτυξης της ομάδας μας μέσω της ανανέωσης ηλικιακά με ελπιδοφόρους και νέους γηγενής ποδοσφαιριστές της ομάδας του ( Α.Ο.Ν.Α. ) αλλά και της άμεσης συνεργασίας με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της πόλης μας για την ανάδειξη των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν σε αυτές από μικρές ηλικίες δίνοντας την άμεση δυνατότητα μέσω της συμμετοχή τους στην εφηβική ομάδα ( Α.Ο.Ν.Α. – Κυζικος ) αλλά ταυτόχρονα και σε προτεραιότητα στην πρώτη ομάδα ( Α.Ο.Ν.Α. ) την ευκαιρία να αναδειχθούν και να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά.

Καλούμε τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας Α.Ο. Κύζικος αλλά και ποδοσφαιριστές άλλων ακαδημιών της πόλης μας καθώς επίσης και ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα Νέων ( γεννηθέντες το έτος 2000 ,2001, 2002 ) να έρθουν στις προπονήσεις της ομάδας του ( Α.Ο.Ν.Α. ) από την ερχόμενη Δευτέρα 7/8/2017 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης .

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο Κουτουλή Δημοσθένη αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας του Α.Ο. Κυζίκου για την άμεση και έμπρακτη συμμετοχή στην υλοποίηση των  στόχων και στρατηγικού σχεδιασμού του ( Α.Ο.Ν.Α. ) .

Υπεύθυνος Επικοινωνίας ( Α.Ο.Ν.Α. ) – Μαρκόπουλος Γιώργος ( 6974051263 )

Υπεύθυνος Επικοινωνίας ( Α.Ο.Κυζικος ) – Κουτουλής Δημοσθένης ( 6974940914

Ο Αντώνης Μπισμπικόπουλος στον Α. Ό. Νέας Αρτάκης

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) ανακοινώνει την μεταγραφή του έμπειρου ποδοσφαιριστή Αντώνη Μπισμπικόπουλου που θα ενισχύσει την  ομάδα  την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ( 2017 – 2018 ) .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουνίου 2024