Ο Γιώργος Τζοβάρας από τη Λαμία διαιτητής στη Super League

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 1ης κατηγορίας… Το όνομα του Λαμιώτη διαιτητή Γιώργου Τζοβάρα, είναι ανάμεσα στα 24, που έδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πρόκειται για μια είδηση εξίσου σημαντική για τον ίδιο και για την τοπική διαιτησία, μετά και το τέλος της καριέρας του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου. […]

10 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 1ης κατηγορίας…

Το όνομα του Λαμιώτη διαιτητή Γιώργου Τζοβάρα, είναι ανάμεσα στα 24, που έδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πρόκειται για μια είδηση εξίσου σημαντική για τον ίδιο και για την τοπική διαιτησία, μετά και το τέλος της καριέρας του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου. Ο τελευταίος όμως δεν ήταν γέννημα θρέμμα του ΣΔΠΦ, όπως ο Τζοβάρας, που συνεχίζει στα χνάρια των παλαιοτέρων και εκ των βασικών μελών του Συνδέσμου Φθιώτιδας.

Να σημειώσουμε ότι συγχρόνως ανακοινώθηκαν οι πίνακες των βοηθών διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας 1ης κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Στον τελευταίο πίνακα εκπρόσωπος της Φθιώτιδας είναι ο Πρόεδρος του ΣΔΠΦ, Γιάννης Σπυρόπουλος.

Επίσης στον πίνακα βοηθών συμμετέχουν οι Βας. Καμπούρης και Κων. Κωνστάντιος από την Εύβοια, ενώ ως παρατηρητές οι Σταύρος Φλώτσιος από τη Βοιωτία, Χαράλ. Καρατζάς από την Εύβοια και Ιω.άνν. Σπυρόπουλος από την Φθιώτιδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Σεπτεμβρίου 2023
28 Σεπτεμβρίου 2023