Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος την Κυριακή στην Παναγία Βαρδατών

Για την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στο πλήρως ανακαινισμένο εκκλησάκι Ανακοινούται εις τους ευσεβείς πιστούς ότι την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 6:30 το απόγευμα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στην Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στην Υπεραγία Θεοτόκο που θα τελεσθεί στο εκ βάθρων ανακαινισμένο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Προυσσιώτισης […]

10 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Για την Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στο πλήρως ανακαινισμένο εκκλησάκι

Ανακοινούται εις τους ευσεβείς πιστούς ότι την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 6:30 το απόγευμα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στην Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στην Υπεραγία Θεοτόκο που θα τελεσθεί στο εκ βάθρων ανακαινισμένο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Προυσσιώτισης των Βαρδατών.

Με την ευκαιρία αυτή της επισκέψεώς του ο Ποιμενάρχης μας θα ευλογήσει και τους ανακαινισμένους χώρους του προσκυνήματος.

Κατά τους χειμερινούς μήνες έγινε η μαρμαρόστρωση του δαπέδου του Ναού, επιδιόρθωση πλακόστρωσης του προαύλιου χώρου, αποκάλυψη και αποκατάσταση του βράχου στη φυσική του κατάσταση, αντικατάσταση της κεραμοσκεπής, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, επισκευή παραθύρων και θυρών και ελαιοχρωματισμοί σε όλους τους χώρους.

Η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στο προσκύνημα την Κυριακή  δίδει την ευκαιρία σε όλους τους ευλαβείς πιστούς που θα μεταβούν στο προσκύνημα  να γνωρίσουν  από κοντά τους ανακαινισμένους χώρους του, να λάβουν την ευλογία της Παναγίας της Προυσσιωτίσης και την ευχή του Ποιμενάρχου μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

12 Απριλίου 2024