Πρεμιέρα στο Κύπελλο για την Κύμη με Γυμναστικό Λάρισας εκτός έδρας

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να εκπροσωπείται στην εκδήλωση από τον αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Τσικλιδή. Η ομάδα της Εύβοιας, που ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν,  κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του θεσμού εκτός έδρας με τον Γυμναστικό Λάρισας/Φάρος (συγχώνευση), που θα αγωνίζεται […]

21 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να εκπροσωπείται στην εκδήλωση από τον αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Τσικλιδή.

Η ομάδα της Εύβοιας, που ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν,  κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του θεσμού εκτός έδρας με τον Γυμναστικό Λάρισας/Φάρος (συγχώνευση), που θα αγωνίζεται φέτος στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΓΣΚ για την φετινή σεζόν.

Να σημειώσουμε ότι αν προκριθεί η ομάδα της Κύμης θα αγωνιστεί και τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης εκτός έδρας και το ίδιο θα γίνει (πάλι μακριά από το κλειστό της Κανήθου, αν προκριθεί και στην 3η αγωνιστική της Β’ φάσης.

Σε περίπτωση που πετύχει τρεις νίκες σ’ αυτά τα ματς, θα φθάσει στην προημιτελική φάση, όπου θα υποδεχτεί στη Χαλκίδα τον Ολυμπιακό στις 4 Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουνίου 2024