Σαραντάχρονη γυναίκα, παρασύρθηκε στο άγαλμα του Λεωνίδα

Η επικινδυνότητα του δρόμου της πεο Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Θερμοπυλών, στάθηκε αιτία στις 15:25′ της Πέμπτης να παρασυρθεί 40χρονη τουρίστριας από αυτοκίνητο, μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα. Πρόκειται για 40χρονη Πολωνικής υπηκοότητας που τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, από διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε κάτοικος Καινουρίου και διακομίστηκε χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της στο […]

11 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η επικινδυνότητα του δρόμου της πεο Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Θερμοπυλών, στάθηκε αιτία στις 15:25′ της Πέμπτης να παρασυρθεί 40χρονη τουρίστριας από αυτοκίνητο, μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα.
Πρόκειται για 40χρονη Πολωνικής υπηκοότητας που τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, από διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε κάτοικος Καινουρίου και διακομίστηκε χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Η 40χρονη ταξίδευε με λεωφορείο, το οποίο σταμάτησε για επίσκεψη στο άγαλμα του Λεωνίδα. Αρχικά πέρασε απέναντι στο λόφο και κάποια στιγμή θέλησε να επιστρέψει στο λεωφορείο. Στην προσπάθεια διέλευσής της παρασύρθηκε από το διερχόμενο ΙΧ χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει σοβαρά.
Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο ΓΝ Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Δεκεμβρίου 2023