Στο Δήμο Αγράφων υδροηλεκτρικός σταθμός

Την άδεια εγκατάστασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πήρε ο μικρός υδροηλεκτρικός σταθμός στη θέση «Γάβρος» επί του ρέματος Πλατανιάς, της Δ.Ε. Ασπροποτάμου του Δήμου Αγράφων του νομού Ευρυτανίας. Πρόκειται για έργο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από σταθμό ονομαστικής ισχύος 1,8 MW και απόδοσης 1,71 ΜW που κατασκευάζει η εταιρεία «ΒΕΠΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. – Μ.Υ.Η.Σ. […]

17 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την άδεια εγκατάστασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πήρε ο μικρός υδροηλεκτρικός σταθμός στη θέση «Γάβρος» επί του ρέματος Πλατανιάς, της Δ.Ε. Ασπροποτάμου του Δήμου Αγράφων του νομού Ευρυτανίας.

Πρόκειται για έργο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από σταθμό ονομαστικής ισχύος 1,8 MW και απόδοσης 1,71 ΜW που κατασκευάζει η εταιρεία «ΒΕΠΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. – Μ.Υ.Η.Σ. ΓΑΒΡΟΥ» με το διακριτικό τίτλο «ΒΕΠΑ – Μ.Υ.Η.Σ. ΓΑΒΡΟΥ», προϋπολογισμού 2.368.967€.

Ο σταθμός και τα συνωδά έργα του θα εγκατασταθούν σε έκταση συνολικού εμβαδού 14.645,69 τ.μ., έκταση που έχει χαρακτηριστεί ως δασική και ιδιοκτησιακά ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Σεπτεμβρίου 2023