Συνεχίζεται σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων για τους συμβασιούχους

Απ’ όλα είχε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων που ήταν προγραμματισμένη για τις 3:00′ το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Αυγούστου. Διακοπές, νεύρα, ένταση, ακόμη και τηλεφώνημα για βόμβα, ενώ δεν τελείωσε ποτέ, καθώς λίγο μετά τη 1:00′ τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος του ΔΣ, Ζάχος Χαλβαντζής, ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση θα συνεχιστεί στις […]

25 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Απ’ όλα είχε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων που ήταν προγραμματισμένη για τις 3:00′ το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Αυγούστου.

Διακοπές, νεύρα, ένταση, ακόμη και τηλεφώνημα για βόμβα, ενώ δεν τελείωσε ποτέ, καθώς λίγο μετά τη 1:00′ τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος του ΔΣ, Ζάχος Χαλβαντζής, ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση θα συνεχιστεί στις 2:00′ το μεσημέρι της Παρασκευής (σήμερα).

Το θέμα που πυροδότησε την ατμόσφαιρα και έφερε και τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις,  ήταν αυτό της απευθείας ανάθεσης των σκουπιδιών, ως αποτέλεσμα της απόλυσης 47 συμβασιούχων. Η επιχειρηματολογία που αναπτύχθηκε ήταν ακριβώς η ίδια που απασχόλησε την προηγούμενη διακοπείσα συνεδρίαση του Ιουλίου.

Μοναδική διαφορά ότι αυτή τη φορά η αντιπολίτευση είχε στη φαρέτρα της και την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ακύρωσε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Δεκεμβρίου 2023