Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Έσπερο Λαμίας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του ρόστερ του Έσπερου Λαμίας ενόψει της νέας σεζόν στην Γ Εθνική. Η Λαμιώτικη ομάδα διατήρησε στο ρόστερ της μετά τους Φύκα και Στογίλκοβιτς και τους Φούντα, Σκαρμούτσο, Τριανταφυλλίδη, Μπερτσιμά, Παπαργυρόπουλο και Σέττο. Όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος η ανανέωση της συνεργασίας έγινε για ένα ακόμη χρόνο με τον αθλητή […]

11 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του ρόστερ του Έσπερου Λαμίας ενόψει της νέας σεζόν στην Γ Εθνική.

Η Λαμιώτικη ομάδα διατήρησε στο ρόστερ της μετά τους Φύκα και Στογίλκοβιτς και τους Φούντα, Σκαρμούτσο, Τριανταφυλλίδη, Μπερτσιμά, Παπαργυρόπουλο και Σέττο.

Όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος η ανανέωση της συνεργασίας έγινε για ένα ακόμη χρόνο με τον αθλητή Παντελή Σέττο (γκαρντ), ο οποίος με την γενική παρουσία του συνέβαλε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας.

Ο Παντελής Σέττος

ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και με τον παίκτη αυτό η συνεργασία έγινε  για ένα ακόμη χρόνο. Ο Ρήγας  Παπαργυρόπουλος (πάουερ φόργουορντ-σέντερ), συνέβαλε τα μέγιστα με την παρουσλια του στην περσινή, πολύ καλή κατά γενική ομολογία, πορεία της ομάδας.

Ο Νίκος Μπέρτζιμας και ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης

Επίσης μετά από εισήγηση του προπονητή πραγματοποιήθηκε η προώθηση στην πρώτη ομάδα δυο παιδιών από την ακαδημία του συλλόγου, των Δημήτρη Μαντζούκα (γκαρντ), και Αλέξανδρου Ζερντίτσκι (σέντερ).

Πρόκειται για μια επιβράβευση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου.

Και οι δύο μικροί Δημήτρη Μαντζούκα και Αλέξανδρος Ζερντίτσκι

 

Συνέχιση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αποφασίστηκε  για τους σούτινγκ γκαρντ, Γιάννη Τριανταφυλλίδη και Νίκο Μπερτσιμά.

Τέλος  ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Λαμιώτη σέντερ, Ηλία Φούντα, ο οποίος “σφράγισε” την παραμονή της ομάδας πρόπερσι μέσα στο Μαρούσι.

Ο Ηλίας Φούντας

Πέρυσι αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας που έφτασε μια ανάσα από την άνοδο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

31 Μαΐου 2023