Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες στο γήπεδο Λαμίας

Πρόβλημα με το στέγαστρο. Δύσκολο να προλάβει τον πρώτο αγώνα με Ολυμπιακό Συνεχίζονται οι προσπάθειες των συνεργείων στο ΔΑΚ Λαμίας προκειμένου να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Σκάφτηκαν πλέον και οι βάσεις για τους νέους πάγκους των ομάδων οι οποίοι θα είναι 70-80 πόντους μέσα στο έδαφος ενώ έπεσαν […]

11 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Πρόβλημα με το στέγαστρο. Δύσκολο να προλάβει τον πρώτο αγώνα με Ολυμπιακό

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των συνεργείων στο ΔΑΚ Λαμίας προκειμένου να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Σκάφτηκαν πλέον και οι βάσεις για τους νέους πάγκους των ομάδων οι οποίοι θα είναι 70-80 πόντους μέσα στο έδαφος ενώ έπεσαν και βάσεις για τους νέους προβολείς του σταδίου.

 

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση το ζήτημα που προβληματίζει πλέον είναι η σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου όπου βάσει χρονοδιαγράμματος είναι αυτή που θα καθυστερήσει περισσότερο και προβληματίζει τους αρμόδιους.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το πρώτο εντός έδρας ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό θα γίνει στο Περιστέρι, αφού οι εργασίες για την δημιουργία του σκέπαστρου χρειάζονται περίπου τρεις ακόμη εβδομάδες. Καταβάλλονται ωστόσο μεγάλες προσπάθειες ώστε να είναι όλα έτοιμα στις 26 Αυγούστου, κάτι που ευχόμαστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Οκτωβρίου 2023