Τελικά την παρέσυρε ο αρραβωνιαστικός μέσα στην πυλωτή την έγκυο γυναίκα του

 Δεν χωράει ανθρώπου νους το παιχνίδι της μοίρας για το νεαρό ζευγάρι στην Έξω Παναγίτσα, που από την μια στιγμή στην άλλη η ευτυχία έγινε θρήνος. Αυτός 31 και εκείνη 32 ετών. Ήταν αρραβωνιασμένοι και σκόπευσαν σύντομα να παντρευτούν, αφού ήδη η κοπέλα ήταν 6 μηνών έγκυος. Τελικά ενώ στην αρχή παρουσιάστηκε διαφορετική εκδοχή, η […]

6 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

 Δεν χωράει ανθρώπου νους το παιχνίδι της μοίρας για το νεαρό ζευγάρι στην Έξω Παναγίτσα, που από την μια στιγμή στην άλλη η ευτυχία έγινε θρήνος. Αυτός 31 και εκείνη 32 ετών. Ήταν αρραβωνιασμένοι και σκόπευσαν σύντομα να παντρευτούν, αφού ήδη η κοπέλα ήταν 6 μηνών έγκυος. Τελικά ενώ στην αρχή παρουσιάστηκε διαφορετική εκδοχή, η Αστυνομία κατάφερε να βρει τα πραγματικά αίτια.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στις 12:00′  το μεσημέρι όλα άλλαξαν. Χρειάστηκε μόνο μια κακιά στιγμή για να διαλυθούν τα πάντα και μάλιστα με έναν τραγικό τρόπο. Η 32χρονη εγκυμονούσα καθόταν σε μια καρέκλα στην πυλωτή του σπιτιού τους στην  Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.  Κάποια στιγμή ο 31χρονος αγαπημένος της πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητό της.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Το αυτοκίνητο παρέσυρε την 32χρονη όπως καθόταν στην καρέκλα και την έριξε κάτω. Αρχικά δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Όμως η άτυχη κοπέλα είχε χτυπήσει εσωτερικά. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ δυστυχώς χάθηκε και το μωρό της.

Συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε 45 με 60 λεπτά περίπου.

Τραγική φιγούρα ο 31χρονος αρραβωνιαστικός της, ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ η Ασφάλεια Χαλκίδας που έχει αναλάβει την υπόθεση εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το κακό.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Οκτωβρίου 2023