Φιλική νίκη στο Ρέντη για την Κ-20 Λεβαδειακός

Σπουδαία φιλική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα Κ-20 του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Βαγγέλη Φράγκα κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού ενώ η νίκη συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε 0-1 στο 23* με σουτ του Νίκα μέσα από την περιοχή και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο […]

19 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σπουδαία φιλική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα Κ-20 του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Βαγγέλη Φράγκα κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού ενώ η νίκη συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε 0-1 στο 23* με σουτ του Νίκα μέσα από την περιοχή και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 38* με αυτογκόλ του Λιάγκα.

Τη νίκη στην ομάδα του Λεβαδειακού την έδωσε ο Ιωαννίδης στο 62* όταν με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμιρφώνοντας το τελικό 1-2.

Λεβαδειακός (Βαγγέλης Φράγκας): Ζωγράφος, Σαλιάϊ, Φάσσας, Λιάγκας, Μερεντίτης, Κουκοβίνος, Δήμος, Αργυρίου, Ιωαννίδης, Νίκας, Πόρης

Έπαιξαν στο β’:  Παπαθανασίου, Βλαβιανός, Τσίμπος, Ματσοτάϊ, Παχούμης, Παπαθεοδώρου, Γρηγοριάδης, Δράκος, Τσιμόπουλος, Μύθης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Οκτωβρίου 2023