Χωρίς Λεονάρντο ο Λεβαδειακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν έχει στη διάθεση του για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ τον Λεονάρντο. Στην μάχη του νέου πρωταθλήματος ρίχνεται ο έτερος εκπρόσωπος της Στερεάς, χωρίς τον Λεονάρντο, που ήρθε για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί σήμερα θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στον πρώτο τους επίσημο αγώνα. […]

20 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν έχει στη διάθεση του για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ τον Λεονάρντο.

Στην μάχη του νέου πρωταθλήματος ρίχνεται ο έτερος εκπρόσωπος της Στερεάς, χωρίς τον Λεονάρντο, που ήρθε για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί σήμερα θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στον πρώτο τους επίσημο αγώνα.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος επίσης δεν έχει στη διάθεση του και τον Καλτσά, που είναι τιμωρημένος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

“Ολοκληρώθηκε σήμερα με την απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο  η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αυριανό αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Π.Α.Ο.Κ. (Κυριακή 20/8 – 19.15).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελέιται από:

Ναμάσκο, Επασί, Τριποτσέρης, Ομπιόρα, Ζοάο Φαβάρο, Τόνι Σίλβα, Μπραντάο, Βασιλείου, Ζαραδούκας, Νιάς, Μάγκας, Καψάσκης, Γιακουμάκης, Καραχάλιος, Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Αντιλέχου”.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι: Λεονάρντο, Μαχαίρας, Μπελγκαζουανί, Χατζηλάμπρος, Καλτσάς (τιμωρημένος) και Δασκαλάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιουλίου 2024