Εύκολα ο Λήλας με τέσσερα γκολ νίκησε τον Κεραυνό Χαλκ. Για το Κύπελλο

Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για το Κύπελλο Εύβοιας ο Λήλας της νέας εποχής υποδέχτηκε στο Βασιλικό τον Κεραυνό Χαλκίδας που τη σεζόν που πέρασε προβιβάστηκε -μετά από πολλά χρόνια- στη Β’ ΕΠΣΕ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε …μία καλή προπόνηση, κόντρα σε έναν Κεραυνό που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε […]

27 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για το Κύπελλο Εύβοιας ο Λήλας της νέας εποχής υποδέχτηκε στο Βασιλικό τον Κεραυνό Χαλκίδας που τη σεζόν που πέρασε προβιβάστηκε -μετά από πολλά χρόνια- στη Β’ ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε …μία καλή προπόνηση, κόντρα σε έναν Κεραυνό που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και στο τέλος σημείωσε το γκολ της τιμής.

Ο Λήλας από το πρώτο ημίχρονο πέτυχε τρία γκολ με τους Καραχάλιο, Μαστροκώστα και Τσομπάνη, που έπαιξε ως επιτελικός στη μεσαία γραμμή και η παρουσία προσδίδει στην ομάδα του Βασιλικού μεγάλη ποιότητα και ταχύτητα

Το ομορφότερο γκολ πέτυχε ο Μαστροκώστας που αγωνίστηκε στην κορυφή, ενώ εξίσου όμορφο γκολ ήταν κι αυτό που σημείωσε στο β’ ημίχρονο ο Φάνης Κάκος, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 (πριν μειώσει ο Κεραυνός σε 4-1).

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Καραχάλιος στο 20′ με διαγώνιο σουτ κάνοντας το 1-0.

Στο 38′ από ωραία σέντρα του Κικίδη που έπαιξε ως δεξιός μπακ, ο Μαστροκώστας με καταπληκτικό βολ πλανέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0.

Το 3-0 έγραψε ο Τσομπάνης στο 45′ με ένα συρτό σουτ. Ο Παπαδόπουλος επιχείρησε να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά τον …ξεγέλασε και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Στην επανάληψη ο Γιώργος Λάμπρου προχώρησε σε “μαζεμένες” αλλαγές, βγάζοντας από τον αγωνιστικό χώρο τους τρεις σκόρερς (Καραχάλιο, Τσομπάνη και Μαστροκώστα).

Ο ρυθμός του Λήλα έπεσε, αλλά οι περίπου 150 φίλαθλοι …αποζημιώθηκαν με ένα υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Κάκος (φωτό κάτω, δεξιά).

Συγκεκριμένα, στο 75′ εξαπέλυσε έναν …κεραυνό και “πλήγωσε” για τέταρτη φορά τον Κεραυνό, κάνοντας το 4-0.

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος παίκτης από το ίδιο σημείο, έξω από την περιοχή, πάλι με βολίδα είχε στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τη δεύτερη φορά, όμως, είδε τον Παπαδόπουλο εκτός εστίας και τον “κρέμασε”.

Ο Κεραυνός μείωσε σε 4-1 στο 88′ με κοντινό σουτ του Αντωνίου (φωτό κάτω, αριστερά) μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Να σημειώσουμε ότι στο κέντρο της άμυνας για τον Λήλα αγωνίστηκαν οι Παλαιολόγος και Τοουρφέ, που αποτελούν δύο από τις ηχηρότερες μεταγραφές του βασιλικαριώτικου συγκροτήματος.

Διαιτησία: Δανιηλίδης, Παππάς-Γαβάθογλου.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γιώργος Λάμπρου): Μαντάς, Κικίδης, Μπούρικας, Τοουρφέ, Παλαιολόγος, Κάκος, Αγγελάτος (60′ Ποδάρας), Καραχάλιος (46′ Σεϊνταράσι), Τσομπάνης (46′ Μετοχιάτης), Μαστροκώστας (46′ Κούρα), Βρέττος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Στέλιος Μωραϊτης): Παπαδόπουλος, Καρκαλής, Δημητρίου, Κακρής (80′ Ανδρώνης), Στάμου, Καλαβρής (62′ Γιαπλές), Αντωνίου, Αποστόλου, Σμπρίνης (55′ Μαύρος), Κουζούλογλου (82′ Οικονόμου), Μεσαριτσίδης.

Φιλικό με άρωμα Football League την Κυριακή

Σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου, ώρα 6 μ.μ., ο Λήλας υποδέχεται στο Βασιλικό σε φιλικό ματς τον Αχαρναϊκό της Football League, που έχει προπονητή τον πρώην του ΑΟΧ, Πέτρο Δημητρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024