Η παράκαμψη Λουτρών Αιδηψού επιτέλους γίνεται πραγματικότητα

Παραδόθηκε ήδη η είσοδος της πόλης της Αιδηψού εξυπηρετώντας τις ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών. Ένα σημαντικό τμήμα των έργων της παράκαμψης των Λουτρών Αιδηψού έχει ολοκληρωθεί και σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωση του συνόλου του έργου, το οποίο να σημειωθεί ήταν τελματωμένο για πολλά χρόνια. Ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο αναφέροντας με […]

14 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Παραδόθηκε ήδη η είσοδος της πόλης της Αιδηψού εξυπηρετώντας τις ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών. Ένα σημαντικό τμήμα των έργων της παράκαμψης των Λουτρών Αιδηψού έχει ολοκληρωθεί και σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωση του συνόλου του έργου, το οποίο να σημειωθεί ήταν τελματωμένο για πολλά χρόνια.

Ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο αναφέροντας με ανάρτηση του στα social media: «Πριν από λίγο παραδόθηκε η είσοδος της πόλης, το πρώτο σοβαρό τμήμα του έργου “Παράκαμψη Λουτρών Αιδηψού”, και ήδη προσφέρει οδική ασφάλεια και καλή κυκλοφοριακή ροή. Πολύ σύντομα, ολόκληρο το μεγάλο αυτό έργο θα είναι στη διάθεση των πολιτών.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024