Πλούσιο βιογραφικό για 19χρονο κλέπτη

Είχε ρημάξει καταστήματα και σπίτια σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς. Η «πλούσια» δράση του είχε ξεκινήσει πολύ πριν την ενηλικίωσή του… Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (09-08-2017) στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 19χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Παρά τη νεαρή του ηλικία οι κατηγορίες που […]

10 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Είχε ρημάξει καταστήματα και σπίτια σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς. Η «πλούσια» δράση του είχε ξεκινήσει πολύ πριν την ενηλικίωσή του…

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (09-08-2017) στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 19χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Παρά τη νεαρή του ηλικία οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, για το τελευταίο εξάμηνο μόνο, είναι οκτώ (8) κλοπές και τέσσερις (4) απόπειρες κλοπών, από οικίες και καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς. Η λεία που αποκόμισε από την εξακολουθητική παράνομη δράση του, περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τα 13.000 ευρώ!

Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η ιστορία που τον ακολουθεί πριν ακόμη την ενηλικίωσή του, με τελευταία την από 31-01-2017 Απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θήβας, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών και ενός (1) μηνός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παραβίαση περιορισμών διαμονής κατ’ εξακολούθηση.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024