Στο Ραπτόπουλο Αγράφων  ο παραδοσιακός τρόπος ζωής, αναβίωσε

Όπως κάθε χρόνο, ο δήμος Αγράφων διοργάνωσε την Παρασκευή 11 Αυγούστου τη γιορτή αναβίωσης του παραδοσιακού τρόπου ζωής. Άνθρωποι κάθε ηλικίας γέμισαν την κεντρική πλατεία του χωριού και απόλαυσαν δωρεάν παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του δημάρχου Αγράφων Θεόδωρου Μπαμπαλή, καθώς και του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, που αποδέχθηκε την […]

23 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Όπως κάθε χρόνο, ο δήμος Αγράφων διοργάνωσε την Παρασκευή 11 Αυγούστου τη γιορτή αναβίωσης του παραδοσιακού τρόπου ζωής. Άνθρωποι κάθε ηλικίας γέμισαν την κεντρική πλατεία του χωριού και απόλαυσαν δωρεάν παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του δημάρχου Αγράφων Θεόδωρου Μπαμπαλή, καθώς και του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, που αποδέχθηκε την πρόσκληση και έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.

Ο Γιώργος Αθανασιάς μίλησε για τις ομορφιές και τις συνήθειες του τόπου, μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους σε εποχές του παρελθόντος. Ξυπνώντας αναμνήσεις στους μεγαλύτερους.

Ακολούθησε το χορευτικό του Αγραφιώτικου Εργαστηρίου του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Κρέντης.Το κέφι και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024