Τριποτσέρης: «Είμαστε μία νέα ομάδα»

Ο στόπερ των Βοιωτών αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που γύρισαν το καλοκαίρι στον Λεβαδειακό Για τον Λεβαδειακό της νέας σεζόν και το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, μίλησε ο Θοδωρής Τριποτσέρης στον ΣΠΟΡ FM. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ -για τον Λεβαδειακό και την αλλαγή στην ομάδα με τον Ανιγκό: «Είμαστε μια νέα ομάδα με […]

26 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο στόπερ των Βοιωτών αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που γύρισαν το καλοκαίρι στον Λεβαδειακό

Για τον Λεβαδειακό της νέας σεζόν και το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, μίλησε ο Θοδωρής Τριποτσέρης στον ΣΠΟΡ FM.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

-για τον Λεβαδειακό και την αλλαγή στην ομάδα με τον Ανιγκό:

«Είμαστε μια νέα ομάδα με έναν προπονητή που μας έχει φέρει άλλη φιλοσοφία. Έχουμε μπει στη δική του. Θέλει μια ομάδα χωρίς σταρ που όλοι να παλεύουν το ίδιο. Και αυτό φάνηκε και με τον ΠΑΟΚ που πήραμε βαθμό».

-για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ξέραμε ότι μεσοεπιθετικά είναι γρήγορος. Δεν ξέραμε αν θα κάνει ροτέισον γιατί είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι αλλά και αλλαγές να έκανε οι παίκτες που θα έπαιζαν θα είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά. Εμείς κλείσαμε χώρους και δεν απειληθήκαμε. Δημιουργήσαμε και δύο καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν τα γκολ»

-για το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού:

«Είναι δύσκολο. Θα μπορούσε να έχει ελπίδες αν κρατούσε το 2-0 στο πρώτο ματς. Μπάλα είναι όμως. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

-για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τους πράσινους:

«Ο Παναθηναϊκός και οι άλλες ομάδες που έχουν δώσει ευρωπαϊκά ματς έχουν καλύτερο ρυθμό από εμάς. Αλλά με την ίδια λογική με τον ΠΑΟΚ αν παίξουμε μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

-για τον Μπραντάο;

«Είναι ένας μεγάλος παίκτης. Αλλά και καλό παιδί. Δέχεται την πλάκα και κάνει και αυτός. Θα γίνει σίγουρα καλύτερος με την πάροδο του χρόνου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024