ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΡΟΝΟΣ: Με κορυφαίες επιδόσεις κατέκτησαν και φέτος οι μαθητές μας την ΙΑΤΡΙΚΗ και τις υψηλόβαθμες σχολές

Συνολικά 53 υποψήφιοι των Φροντιστηρίων ΚΡΟΝΟΣ πέτυχαν την εισαγωγή τους σε διάφορες Σχολές Ανώτατης και Ανώτερης εκπαίδευσης, σημειώνοντας υψηλότατο ποσοστό επιτυχίας και καταξιώνοντάς τα στα πιο αξιόπιστα. Ιδιαίτερη μνεία μπορεί να γίνει στους υποψηφίους των Ιατρικών σχολών, όπου τα φροντιστήρια ΚΡΟΝΟΣ είχαν δέκα επιτυχόντες!! Γι’ αυτήν την επιτυχία, όπως και για τις υπόλοιπες που σημειώνει […]

28 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνολικά 53 υποψήφιοι των Φροντιστηρίων ΚΡΟΝΟΣ πέτυχαν την εισαγωγή τους σε διάφορες Σχολές Ανώτατης και Ανώτερης εκπαίδευσης, σημειώνοντας υψηλότατο ποσοστό επιτυχίας και καταξιώνοντάς τα στα πιο αξιόπιστα. Ιδιαίτερη μνεία μπορεί να γίνει στους υποψηφίους των Ιατρικών σχολών, όπου τα φροντιστήρια ΚΡΟΝΟΣ είχαν δέκα επιτυχόντες!!

Γι’ αυτήν την επιτυχία, όπως και για τις υπόλοιπες που σημειώνει κάθε χρόνο ο ΚΡΟΝΟΣ, τον οποίο διευθύνουν οι κ.κ. Κώστας Γαλάνης και Σωτήρης Νιώτης, μαζί με τους άξιους συνεργάτες τους, έχει καταξιωθεί στην Χαλκίδα και της περιφέρεια για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει.

Η Δ/νση του Φροντιστηρίου ΚΡΟΝΟΣ απευθύνει τις ευχαριστίες προς τους γονείς και τους επιτυχόντες για την άρτια συνεργασία που είχαν και εύχεται στους τελευταίους καλή σταδιοδρομία.

ΤΑ ΟΝΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024