Και ο Κυρίτσης στο Φωκικό

Με τον κεντρικό αμυντικό του Διαγόρα Πολυδρόσου που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της χρονιάς που πέρασε Γιώργο Κυρίτση συνέχισε σήμερα το μπαράζ μεταγραφών ο Φωκικός. Η προσθήκη του 23χρονου σέντερ μπακ δυναμώνει ιδιαίτερα το συγκρότημα του Γιάννη Λύτρα εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων τη σεζόν που έρχεται. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φωκικού Παίκτης του Φωκικού ο… […]

9 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με τον κεντρικό αμυντικό του Διαγόρα Πολυδρόσου που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της χρονιάς που πέρασε Γιώργο Κυρίτση συνέχισε σήμερα το μπαράζ μεταγραφών ο Φωκικός. Η προσθήκη του 23χρονου σέντερ μπακ δυναμώνει ιδιαίτερα το συγκρότημα του Γιάννη Λύτρα εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων τη σεζόν που έρχεται. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φωκικού Παίκτης του Φωκικού ο…

Με τον κεντρικό αμυντικό του Διαγόρα Πολυδρόσου που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της χρονιάς που πέρασε Γιώργο Κυρίτση συνέχισε το μπαράζ μεταγραφών ο Φωκικός. Η προσθήκη του 23χρονου σέντερ μπακ δυναμώνει ιδιαίτερα το συγκρότημα του Γιάννη Λύτρα εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων τη σεζόν που έρχεται.

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ, τονίζει ότι: «Ο Γιώργος είναι 23 ετών, κεντρικός αμυντικός και είναι επί πτυχίω φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική στη Λαμία. Έχει αγωνιστεί ακόμα στον Ανδρούτσο Γραβιάς στη Δ΄Εθνική, καθώς και στην Α1 Φθιώτιδας με τις φανέλες των ΑΟ Δίβρης, Ολυμπιακού Λαμίας, Νέου Κρίκελου και Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Η ομάδα καλωσορίζει το Γιώργο στις τάξεις της και του εύχεται υγεία και ευόδωση των προσωπικών του και των συλλογικών μας στόχων τη νέα περίοδο.

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ευχαριστεί το ΔΣ του ΑΣ Διαγόρα Πολυδρόσου για τη συνεργασία του στην υλοποίηση τη μεταγραφής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024