Το 2018 η δημοπράτηση του κόμβου στο ΒΙΟΠΑ

Το ποσό των 400.000 ευρώ δέσμευσε τελικά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για το έργο του κόμβου εισόδου- εξόδου στο ΒΙΟΠΑ Άμφισσας, στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο. Όσον αφορά τα επόμενα επεισόδια αναμένεται σύντομα να έχουμε την τελική μορφή της μελέτης από το γραφείο που την εκπονεί, ενώ ακολούθως θα οδηγηθούμε στη σύνταξη του τεύχους δημοπράτησης. Οι […]

9 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το ποσό των 400.000 ευρώ δέσμευσε τελικά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για το έργο του κόμβου εισόδου- εξόδου στο ΒΙΟΠΑ Άμφισσας, στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Όσον αφορά τα επόμενα επεισόδια αναμένεται σύντομα να έχουμε την τελική μορφή της μελέτης από το γραφείο που την εκπονεί, ενώ ακολούθως θα οδηγηθούμε στη σύνταξη του τεύχους δημοπράτησης. Οι αδειοδοτήσεις αποτελούν στο σημείο αυτό και το μεγαλύτερο αγκάθι της υπόθεσης, κι αυτό, όπως λένε οι πληροφορίες μας, όχι γιατί πρόκειται για δύσκολο έργο, αλλά γιατί οι υπηρεσίες που θα τις δώσουν έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας.

Η ολοκλήρωση αυτού του σταδίου θα βάλει στην τελική ευθεία το έργο με τη δημοπράτησή του, κάτι που αναμένεται να γίνει με την αρχή του επόμενου έτους. Στην Περιφέρεια τονίζουν πως ο ίδιος ο Κ. Μπακογιάννης έχει πιέσει για τη δρομολόγησή του, παίζοντας μάλιστα καθοριστικό ρόλο και στις έως σήμερα εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024