Πυρκαγιά στην Αυλίδα

Ο αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει πλήξει την Εύβοια. Η μόνη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε είναι τις απογευματινές ώρες στο ύψος της Αυλίδας, που όμως δεν εκφράζει ιδιαίτερη ανησυχία. Την ίδια ώρα λίγο πιο νότια μαίνεται πυρκαγιά στον Κάλαμο Αττικής στην οποία καλούνται να συνδράμουν και δυνάμεις της Στερεάς. Σημειώνουμε ότι λόγω […]

13 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει πλήξει την Εύβοια. Η μόνη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε είναι τις απογευματινές ώρες στο ύψος της Αυλίδας, που όμως δεν εκφράζει ιδιαίτερη ανησυχία.

Την ίδια ώρα λίγο πιο νότια μαίνεται πυρκαγιά στον Κάλαμο Αττικής στην οποία καλούνται να συνδράμουν και δυνάμεις της Στερεάς. Σημειώνουμε ότι λόγω των δυνατών ανέμων όλες οι περιοχές στο ύψος του Σχηματαρίου και της Αττικής, είχαν επισημανθεί ως «πολύ υψηλού κινδύνου» από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την Κυριακή 13 Αυγούστου. Συνολικά μόνο το τελευταίο 12ωρο σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, έχει επέμβει σε 44 αγροτοδασικές πυρκαγιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024