Ο Γιώργος Κολοβός ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

Ορκίστηκε σήμερα από το Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων Γεώργιο Ντασιώτη, ως τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος ο Γιώργος Κολοβός. Ο Γ. Κολοβός καταλαμβάνει τη θέση του Ζαχαρόπουλου Δημητρίου, που υπέβαλε την παραίτησή του για επαγγελματικούς λόγους, καθώς  εγκαταστάθηκε στο Βουκουρέστι και ως εκ τούτου, ήταν αδύνατο  ν’ ασκεί τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου. Ο Γ. Κολοβός δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο […]

21 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ορκίστηκε σήμερα από το Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων Γεώργιο Ντασιώτη, ως τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος ο Γιώργος Κολοβός.

Ο Γ. Κολοβός καταλαμβάνει τη θέση του Ζαχαρόπουλου Δημητρίου, που υπέβαλε την παραίτησή του για επαγγελματικούς λόγους, καθώς  εγκαταστάθηκε στο Βουκουρέστι και ως εκ τούτου, ήταν αδύνατο  ν’ ασκεί τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου.

Ο Γ. Κολοβός δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της αρτοποιίας, ενώ είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Επαρχίας Λιβαδειάς.

Ο Δήμαρχος, αφού επεσήμανε την προσφορά του κ. Ζαχαρόπουλου, τόσο στην διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, αλλά και στην οργάνωση του εθελοντισμού, ευχήθηκε στον Γ. Κολοβό, καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ τόνισε την ευτυχή συγκυρία που δημιουργείται «με την εκπροσώπηση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο ενός δραστήριου παραγωγικού κλάδου, με έντονη παρουσία τόσο στο Δήμο μας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024