Πατέρας βρήκε τον 20χρονο γιο του νεκρό στα Χανιά

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό με ένα νεαρό φοιτητή από το Πολυτεχνείο Κρήτης, εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, μετά τη τραγωδία στα Κουνουπιδιανά με θύματα δυο ακόμα φοιτητές του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, 20χρονος φοιτητής από την Θήβα, που σπούδαζε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, βρέθηκε νεκρός από τον πατέρα του, που μπήκε στο διαμέρισμα που έμενε […]

21 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό με ένα νεαρό φοιτητή από το Πολυτεχνείο Κρήτης, εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, μετά τη τραγωδία στα Κουνουπιδιανά με θύματα δυο ακόμα φοιτητές του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 20χρονος φοιτητής από την Θήβα, που σπούδαζε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, βρέθηκε νεκρός από τον πατέρα του, που μπήκε στο διαμέρισμα που έμενε ο γιος του στο κέντρο των Χανίων, στην οδό Καλησπερίδων αντικρίζοντας το άψυχο σώμα του.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ, που απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Φως στα αίτια του θανάτου του 20χρονου, αναμένεται να «πέσει» με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Πάντως τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, φαίνεται να αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ή της αυτοχειρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024