Αποστόλου: Καταργούμε τον ΕΦΚ στο κρασί έως το τέλος του 2017

Νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί έως το τέλος του έτους ετοιμάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το γεγονός γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, από τη Νεμέα, όπου εγκαινίασε τις εκδηλώσεις για το κρασί, “Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2017”. Η συγκεκριμένη ρύθμιση σύμφωνα στα λεγόμενα του κυρίου […]

28 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί έως το τέλος του έτους ετοιμάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, από τη Νεμέα, όπου εγκαινίασε τις εκδηλώσεις για το κρασί, “Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2017”. Η συγκεκριμένη ρύθμιση σύμφωνα στα λεγόμενα του κυρίου Αποστόλου θα τεθεί σε  εφαρμογή έως το τέλος του έτους.

Ο ίδιος σημείωσε ότι, στην προσπάθεια ανάπτυξης της χώρας, ο αγροτικός χώρος θα πρωταγωνιστήσει. “Είναι ενθαρρυντικό ότι αυτή την πραγματικότητα τη συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο, το πολιτικό προσωπικό της χώρας, ο επιχειρηματικός κόσμος και κυρίως οι ίδιοι οι παραγωγοί”, τόνισε ο κ. Αποστόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024