Αγανάκτησαν στον Πισσώνα

Στην Αστυνομία και το Υγειονομικό απείλησαν να πάνε οι κάτοικοι, αφού γέμισε με αίματα το κέντρο του χωριού Αγανακτισμένοι δηλώνουν, εδώ και αρκετό καιρό, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας του Πισσώνα, καθώς σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι ισχυρίζονται, φορτηγά ψυγεία με νωπά κοτόπουλα περνούν μέσα από το κέντρο του χωριού τους στάζοντας τα νερά […]

31 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην Αστυνομία και το Υγειονομικό απείλησαν να πάνε οι κάτοικοι, αφού γέμισε με αίματα το κέντρο του χωριού

Αγανακτισμένοι δηλώνουν, εδώ και αρκετό καιρό, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας του Πισσώνα, καθώς σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι ισχυρίζονται, φορτηγά ψυγεία με νωπά κοτόπουλα περνούν μέσα από το κέντρο του χωριού τους στάζοντας τα νερά του  ψυγείου αναμειγμένα με αίματα στους δρόμους του χωριού. Οι κάτοικοι  βγήκαν εξαγριωμένοι στους δρόμους και απειλούν να καλέσουν επί τόπου Αστυνομία και Υγειονομικό. Ωστόσο μετά τις έντονες αντιδράσεις η εταιρεία στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο φορτηγό έστειλε στην τοπική κοινότητα του Πισσώνα αυτοκίνητο το οποίο καθάρισε τους δρόμους.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του Πισσώνα, η κατάσταση αυτή είναι μόνιμη. Μάλιστα έχει ενημερωθεί και ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος  έχει κληθεί να επέμβει, καθώς φορτηγά με σφαγμένα κοτόπουλα φέρονται να περνούν συνεχώς μέσα από το χωριό, όπως υποστηρίζουν, με αποτέλεσμα οι κεντρικοί δρόμοι μπροστά από τα σπίτια τους να γεμίζουν με κατάλοιπα των κοτόπουλων, δημιουργώντας μια αποπνικτική κατάσταση, επικίνδυνη για την υγεία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024