47χρονος τον πρόδωσε η καρδιά του

Ο λόγος για έναν 47χρονο από την Αταλάντη ο οποίος το πρωί πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και μετά πήγε στο εξοχικό του στην Σκάλα Αταλάντης. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνο στο στήθος. Η γυναίκα του η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι και νοσοκόμα, τον παρότρυνε να πάνε στο νοσοκομείο, όμως εκείνος αισθάνθηκε […]

6 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο λόγος για έναν 47χρονο από την Αταλάντη ο οποίος το πρωί πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και μετά πήγε στο εξοχικό του στην Σκάλα Αταλάντης.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνο στο στήθος. Η γυναίκα του η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι και νοσοκόμα, τον παρότρυνε να πάνε στο νοσοκομείο, όμως εκείνος αισθάνθηκε καλύτερα και δεν την άκουσε.

Λίγη ώρα αργότερα πήγε και άναψε φωτιά για να ψήσει όπως κάθε Κυριακή. Δυστυχώς η ζέστη σε συνδυασμό με τη φωτιά και την ήδη επιβαρυμένη υγεία του, στάθηκαν μοιραία για το 47χρονο που κατέρρευσε.

Οι δικοί του άνθρωποι τον βρήκαν πεσμένο στην αυλή και δυστυχώς όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν. Ούτε και οι δυο γιατροί που κλήθηκαν άμεσα στο σημείο κατάφεραν να προσφέρουν κάποια βοήθεια, παρά μόνο να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Σεπτεμβρίου 2023