Άρπαξαν μπαταρίες από υποσταθμό κινητής τηλεφωνίας στα Οινόφυτα

Οι δράστες συνελήφθησαν κοντά στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας Δεν πρόλαβαν να το σκάσουν με τη λεία τους οι δυο νεαροί που λεηλάτησαν έναν  υποσταθμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας και άρπαξαν 16 μπαταρίες συνολικής αξίας 3.200 ευρώ! Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τους τσάκωσαν στην ευρύτερη περιοχή του Βασιλικού στην Εύβοια. Οι δράστες […]

30 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οι δράστες συνελήφθησαν κοντά στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας

Δεν πρόλαβαν να το σκάσουν με τη λεία τους οι δυο νεαροί που λεηλάτησαν έναν  υποσταθμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας και άρπαξαν 16 μπαταρίες συνολικής αξίας 3.200 ευρώ! Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τους τσάκωσαν στην ευρύτερη περιοχή του Βασιλικού στην Εύβοια.

Οι δράστες ηλικίας 30 και 21 χρόνων εντοπίστηκαν να κινούνται με μοτοσικλέτα και, μόλις είδαν τους αστυνομικούς, πέταξαν τις κλεμμένες μπαταρίες, οι οποίες όμως βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της εταιρείας. Από την προανάκριση που διενήργησε το αστυνομικό τμήμα Τανάγρας, προέκυψε ότι είχαν και άγνωστο αριθμό συνεργών τα στοιχεία των οποίων δεν αποκάλυψαν. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024