Απεβίωσε ο Παναγιώτης Νίκας

Έφυγε από τη ζωή, την Κυριακή, σε ηλικία 85 ετών, ο ιδρυτής της Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, Παναγιώτης Νίκας. Γεννήθηκε στη Λακωνία το 1932 και “με όραμα τη δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών, που βασίζονταν στην καλή ποιότητα και στην υψηλή ασφάλεια, το 1966, ίδρυσε την εταιρεία Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ. Η εταιρεία, για περισσότερα από 50 χρόνια, εξακολουθεί […]

5 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Έφυγε από τη ζωή, την Κυριακή, σε ηλικία 85 ετών, ο ιδρυτής της Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, Παναγιώτης Νίκας. Γεννήθηκε στη Λακωνία το 1932 και “με όραμα τη δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών, που βασίζονταν στην καλή ποιότητα και στην υψηλή ασφάλεια, το 1966, ίδρυσε την εταιρεία Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ. Η εταιρεία, για περισσότερα από 50 χρόνια, εξακολουθεί να δημιουργεί και να προσφέρει γευστικά, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα”. Μετά την πώληση της βιομηχανίας στην Global Finance, το 2003, ασχολήθηκε ξανά με τα αλλαντικά με τη Λακωνική Τροφίμων. Στην Εύβοια η εταιρία είναι ιδιοκτήτρια της βιομηχανίας εμφιάλωσης «Δίρφυς», η οποία είχε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του εκλιπόντος επιχειρηματία, όπως και του υιού του, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η Διοίκηση της και οι εργαζόμενοι της Π.Γ. ΝΙΚΑΣ εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτή και, στη μνήμη του, προχωρούν στη δωρεά 3.000 Ευρώ για την ενίσχυση των σκοπών του Χαμόγελου του Παιδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Σεπτεμβρίου 2023