,

Δεν σταμάτησε γιατί ήξερε ότι θα βρεθεί με χειροπέδες

Εκκρεμούσε σε βάρος του, πρόσφατο Ένταλμα σύλληψης για ληστεία, ενώ είχε και δυο καταδικαστικές Αποφάσεις για ληστεία και σωρεία κλοπών… Ο λόγος για έναν 22χρονο ρομά, ο οποίος χθες σε τυχαίο έλεγχο προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες. Ο νεαρός ρομά χθες το απόγευμα δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για […]

14 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Εκκρεμούσε σε βάρος του, πρόσφατο Ένταλμα σύλληψης για ληστεία, ενώ είχε και δυο καταδικαστικές Αποφάσεις για ληστεία και σωρεία κλοπών…

Ο λόγος για έναν 22χρονο ρομά, ο οποίος χθες σε τυχαίο έλεγχο προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες.

Ο νεαρός ρομά χθες το απόγευμα δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μίνι καταδίωξη.

Ο 22χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητο στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και άρχισε να τρέχει, ενώ το αυτοκίνητο το πήρε ο συνοδηγός και εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν όμως να τον πιάσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Στην έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσαν:

Το από 08-08-2017 Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λαμίας, για ληστεία.

Η από 04-07-2014 Απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με ποινή φυλάκισης (9) μηνών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Η από 13-02-2017 Απόφαση του Πταισματοδικείου Λαμίας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο 22χρονος ρομά σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σε τυχαίο έλεγχο συνελήφθη ακόμη ένας φυγόποινος

Χθες (12-09- 2017)  το απόγευμα συνελήφθη στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ένας 33χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 06-10- 2016 Απόφαση του

Πενταμελούς Εφετείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (2) ετών, (3) μηνών και (5) ημερών, για σωρεία κλοπών.

Και ο 33χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

12 Απριλίου 2024