ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡ. ΕΥΒΟΙΑ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και την ποικιλότροπη προσφορά του ξενοδοχείου «θέρμαι Σύλλα Spa», το πρώτο «Multisport & Wellness Festival» της Λουτρόπολης. Ένα Φεστιβάλ που αφιερώνεται σε μια σειρά αθλημάτων, όπως τρίαθλο, ημιμαραθώνιο, κολύμβηση, beach volley, ποδηλατοδρομίες, που μπορούν και πρέπει να συνδυαστούν με την ευζωία και ευεξία. Το μεγάλο αυτό γεγονός, […]

23 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
  • Υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και την ποικιλότροπη προσφορά του ξενοδοχείου «θέρμαι Σύλλα Spa», το πρώτο «Multisport & Wellness Festival» της Λουτρόπολης. Ένα Φεστιβάλ που αφιερώνεται σε μια σειρά αθλημάτων, όπως τρίαθλο, ημιμαραθώνιο, κολύμβηση, beach volley, ποδηλατοδρομίες, που μπορούν και πρέπει να συνδυαστούν με την ευζωία και ευεξία. Το μεγάλο αυτό γεγονός, που αναμένεται το τριήμερο, από 29 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου, φέρνει τεράστιες προσωπικότητες του αθλητισμού και της επικοινωνίας στη Βόρεια Εύβοια. Ο Χρήστος γαρέφης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Θωμάς Παπαβασιλείου κ.ά. θα είναι κοντά μας. Φυσικά μια τέτοια εκδήλωση δεν θα προβάλλει μόνο την λουτρόπολη της Αιδηψού, για τα όσα μπορεί να προσφέρει στην αναζωογόνηση, αλλά θα γίνει η απαρχή για να συνδυαστεί με τον αθλητισμό. Φυσικά αναμένεται ν΄ αποτελέσει θεσμό με πλουσιότερες συνέχεις.
  • Συνεχίζεται ο αγώνας της Επιτροπής Πολιτών για την ανασύσταση του Δήμου Αιδηψού κι αυτή τη φορά οι αγωνιςτές βρίσκουν ένα υψηλό σύμμαχο, στην τροποποίηση του «Καλλικράτη» από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη, που λέγεται Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Σε έγγραφο που υπογράφουν οι κ.κ. Πατούλης και Βασιλείου, εκφράζεται η συμπαράσταση του Συλλόγου στο αίτημα της Αιδηψού, λόγω της ιστορίας της, της ιδιαιτερότητάς της ως «ναυαρχίδας» του ιαματικού τουρισμού, αλλά και της ιδιαίτερης τουριστικής αγωγής και παιδείας. Η Αιδηψός επί 25 αιώνες, τονίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, παράγει τουριστικά προϊόντα, ενώ είναι γνωστή παγκοσμίως στην θερμαλιστική αγορά. Αξίζει από το υπουργείο Εσωτερικών διαφορετική μεταχείριση, με γνώμονα το δημ΄σοιο συμφέρον, για την ανάπτυξη της πατρίδας μας», καταληγουν Πρόεδρος και Γ. Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Δεκεμβρίου 2023