Εντυπωσιακό το κτήριο του 3ου – 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας

Είναι σχεδόν έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές σε λίγες μέρες. Εντυπωσιακό και σχεδόν έτοιμο να υποδεχτεί, μετά από πολλά χρόνια τους μαθητές είναι το  ανακατασκευασμένο διδακτήριο του 3ου – 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας επί της οδού Προαστείου (πρώην Γυμνάσιο Θηλέων). Το  σχολικό κτήριο επισκέφθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, μαζί με τον […]

2 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Είναι σχεδόν έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές σε λίγες μέρες.

Εντυπωσιακό και σχεδόν έτοιμο να υποδεχτεί, μετά από πολλά χρόνια τους μαθητές είναι το  ανακατασκευασμένο διδακτήριο του 3ου – 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας επί της οδού Προαστείου (πρώην Γυμνάσιο Θηλέων).

Το  σχολικό κτήριο επισκέφθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Καθαροσπόρη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αντώνη Πατέλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο διδακτήριο αυτό από έγινε ενίσχυση και αποκατάσταση του φέροντος οργανισμού και ριζική αναβάθμισή του, καθώς και νέα διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, από  τις “Κτιριακές Υποδομές”.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και από τον Δήμο Χαλκιδέων έχουν εγκατασταθεί συνεργεία καθαρισμού των χώρων όλου του διδακτηρίου, ενώ θα ακολουθήσει εντός των προσεχών ημερών η μεταφορά των επίπλων από τις λυόμενες αίθουσες, στις οποίες στεγάζονταν τα τελευταία δύο χρόνια τα δύο σχολεία, στο πρώην Τάγμα Πεζοναυτών.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το ιστορικό αυτό διδακτήριο ανακατασκευάστηκε και εκσυγχρονίστηκε ριζικά και οι μαθητές με τους καθηγητές τους θα βρεθούν από τις 11 Σεπτεμβρίου σε ένα πολύ καλό περιβάλλον, όπως αρμόζει στην εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουνίου 2024