Ευχαριστούν την Φ. Παπαθωμά για την μεταφορά των μαθητών

Ευχαριστήριο απέστειλαν προς την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φ. Παπαθωμά, οι Σύλλογοι  Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Δομβραίνας, Γυμνασίου και Λυκείου για την επίλυση του προβλήματος μεταφοράς μαθητών της Δομβραίνας. Στο ευχαριστήριο αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Θέλουμε μέσω του παρόντος να ευχαριστήσουμε την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά για την άμεση λύση του προβλήματος σχετικά με τις […]

29 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ευχαριστήριο απέστειλαν προς την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φ. Παπαθωμά, οι Σύλλογοι  Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Δομβραίνας, Γυμνασίου και Λυκείου για την επίλυση του προβλήματος μεταφοράς μαθητών της Δομβραίνας.

Στο ευχαριστήριο αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Θέλουμε μέσω του παρόντος να ευχαριστήσουμε την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά για την άμεση λύση του προβλήματος σχετικά με τις μετακινήσεις των μαθητών από την περιοχή της Δόμβραινας προς το λύκειο Βαγίων.

Δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον, αφιερώνοντας πολύ από τον πολύτιμο χρόνο της και κάνοντας προσωπικές παρεμβάσεις απέδειξε ότι δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα.

Μακάρι η δημόσια διοίκηση μας να έχει πολλά τέτοια άξια στελέχη.

Οι μαθητές μας όπως ήδη έχουν ενημερωθεί θα μετακινούνται με τις γραμμές του ΚΤΕΛ δωρεάν και για όσο χρόνο απαιτηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νέας προκήρυξης η οποία έχει ξεκινήσει.

Τέλος ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Δρένιο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν μαζί μας κατά τη διάρκεια όλων των επαφών με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και του οποίου η παρουσία ήταν καταλυτική.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Λυκείου Βαγίων Δημήτριος Παπακωνσταντίνου

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Χαροκόπος Κωνσταντίνος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024